Update - Seminar Perniagaan Emas

Assalamualaikum..

Terutama sekali saya nak minta maaf pada semua peminat blog ni..sebab x sempat nak update..baru hari ni saya baik dari demam..alhamdulillah masih panjang umur :)

Tapi tak sangka pulak, dalam tengah demam pon jualan emas berjalan lancar..dalam demam pon Allah bagi rezeki..syukur :)

Harini saya nak update sikit, tentang jadual seminar akan datang. Mungkin ada yang dah tulis dalam diari masing2 takpun ade yang tulis atas kertas dah..tapi entah kertas tu kemana dah pegi..hihi biasa la tu..sama la macam saya blaja kat universiti dulu..benda2 penting semua tulis atas kertas..bila kertas tu ilang..memang pening la jadinya :P

Ok, semalam saya ada dapat panggilan daripada staf Public Gold, dia cakap ade seorang cuustomer nak jumpe saya lepas seminar tu..sebenarnya memang seminar semalam di bishop memang ada dalam jadual saya. Tapi malangnya saya x berapa sehat..minta maaf sangat2..so saya harap kepada customer tersebut..jangan lupa sms @ call saya ya..harini saya dah sembuh sikit..so insyaAllah boleh jumpa nanti..cuma kena set masa dan tempat je :)



So esok hari ahad ade seminar kat Seremban tau..pergi ramai2..jgn x pergi..sebab masuk percuma...!!

Ok, pergi seminar ni memang bes..saya x tipu..kalau x caya bleh tanye org2 yang dah pegi..mesti diorg cakap nak pergi lagi..betul tak?memang tak ngantuk kalau ngantuk pon mesti terus terjaga..haha..

ok la..kalau nak pergi boleh bagitau saya atau datang terus ke sana ok.. kalau bagitau nak datang 2 orang tapi tiba2 ade 5 orang nak datang, tak salah...datang je...

kalau cakap nak datang 2 orang tapi tiba2 sorang pon x datang pon xpe..tiada paksaan :)

apa2 boleh bagitau saya ye..
  1. nama penuh
  2. tempat seminar
  3. no telefon
ok, sekian dulu..Assalamualaikum


Amir Firdaus
Master Dealer (A0348)
inspirasiemas@gmail.com
012-5853035

Ordering Suspension during Chinese New Year

Assalamualaikum..

Harini saya nak update semua tentang tempahan product Public Gold.

Bagi yang membuat order/tempahan melalui internet/panggilan telefon/sms atau apa2 cara sekali pon terus kepada Public Gold, sila buat tempahan tersebut sebelum 1 Februari 2011 atau selepas 10hb Februari 2011.

Ini adalah berikutkan penutupan sementara production sempena tahun baru cina.

produk-produk tersebut ialah:
1) Public Gold Bullion Bar 20g (Au 999.9)
2) Public Gold Bullion Bar 50g (Au 999.9)
3) Public Gold Bullion Bar 100g (Au 999.9)
4) Public Gold Coin 50g (Au 999.9)
5) Public Gold 1 Dinar 4.25g (Au 916)
6) Public Gold 5 Dinar 21.25g (Au 916)
7) Public Gold 10 Dinar 42.5g (Au 916)

walaubagaimanapun, produk2 yang tak disenaraikan boleh order macam biasa ye..

tapi kalau nak order kat agen2 mana tau kot diorg ade stok ke..masih boleh diteruskan ye..
Gambar sekadar hiasan

english version

Due to the production shut down on 1st to 10th Feb 2011 for the celebration of Chinese New Year, we will suspend the products below from ordering effective from 1st to 10th Feb 2011, dealers and customers will not be able to make any order during this period. However, the products that not listed below will not be affected, dealers and customers can make order as usual.

Products to be suspended from ordering
1) Public Gold Bullion Bar 20g (Au 999.9)
2) Public Gold Bullion Bar 50g (Au 999.9)
3) Public Gold Bullion Bar 100g (Au 999.9)
4) Public Gold Coin 50g (Au 999.9)
5) Public Gold 1 Dinar 4.25g (Au 916)
6) Public Gold 5 Dinar 21.25g (Au 916)
7) Public Gold 10 Dinar 42.5g (Au 916)

Jadual Pengambilan stock Januari 2011

Assalamualaikum semua,

Seperti biasa, setiap bulan Public Gold akan keluarkan jadual bagi pengambilan stock. Jadual ini bertujuan bagi membahagi / mengagih-agihkan stock emas kepada customer dan juga dealer.

Dengan kesungguhan dan keyakinan yang diberikan oleh Public Gold menyebabkan terlalu ramai orang yang pada asalnya hanyalah sekadar "customer" tetapi kini telah teruja untuk menjadi "dealer"

Atas sebab itulah, jumlah dealer yang telah mencecah 4000++ seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei (tak pasti pulak kat indon ade ke tak)..menyebabkan terlalu banyak emas yang di'order' dari Public Gold.



Jadi, bagi mengagihkan emas tersebut dengan sempurna, saya nasihatkan kepada mereka yang telah membuat tempahan, lihat jadual tersebut dan bagitau staff public gold bila nak ambik untuk mereka simpan stok terebut pada kita ok? jangan la lepas tempah terus pegi..memang kompem tak dpt..sebab Que panjang sangat..

tapi yang bestnya, walaupun lepas 1-2minggu baru ambik stock, harga tetap maintain pada harga yang di 'LOCK'

Sekian, Assalamualaikum..



Amir Firdaus
Master Dealer (A0348)
inspirasiemas@gmail.com
012-5853035

Tokei emas memborong!!

Assalamualaikum,

Seronok tengok harga tengah rendah sekarang? Ha, bagi mereka  baru nak kenal emas ni..atau baru tengok website saya ni..Saya nak bagitau, harga sekarang tengah murah :)

Sebab ape saya cakap murah??sebab harga sebelum ni pernah cecah sehingga harga untuk 1 dinar RM670++
saya hanya sempat rekodkan harga sehingga RM665 saje..tapi sebenarnya lebih dari angka tersebut


Nampak tak??tu harga masa 30hb Disember 2010. Seperti yang saya pernah katakan sebelum ni, harga emas ni ade turun naik, tapi dalam jangka masa panjang..memang harga emas akan naik..

[klik sini] untuk baca artikel bagi mereka yang baru nak kenal emas

Jadi kepada mereka yang nak mula membeli emas tu..beli la dari sekarang..jangan tunggu lagi..memang susah nak dapat harga secantik sekarang ni





Nampak tak harga sekarang macamana? murah tak?? Kalau pembaca2/customer2 semua nak tau..masa harga macam ni la tokei2 emas memborong. Sebab harga tengah murah..then bila harga naik nanti masa tu la diorg akan jual pada customer..amacam?untung tak berniaga emas ni?hehe...

tu baru rahsia kecik2 je..banyak lagi rahsia tokei emas ni..strategi tu penting :)

[klik sini] untuk baca rahsia tokei emas

tambah2 pulak, banyak news/berita cakap harga emas dijangka naik sehingga USD1500/auns.

sumber: kosmo 7 Januari 2011, halaman Niaga
Jadi tunggu apa lagi..jom kita borong emas sekarang!! sebelum harga emas naik balik..boleh call mana2 agen inspirasiemas terdekat ok!
Sekian, Assalamualaikum


Amir Firdaus
Master Dealer (A0348)
inspirasiemas@gmail.com
012-5853035
 

About Me

My photo
Untuk maklumat/info free mengenai emas. Anda hanya perlu sms@call saya 0125853035. Atau tinggalkan sebarang bentuk soalan di ruangan sembang(chat). Saya akan cuba reply secepat yang mungkin. Semoga kita semua beroleh kejayaan..
There was an error in this gadget
Inspirasi Emas Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template