Tokei emas memborong!!

Assalamualaikum,

Seronok tengok harga tengah rendah sekarang? Ha, bagi mereka  baru nak kenal emas ni..atau baru tengok website saya ni..Saya nak bagitau, harga sekarang tengah murah :)

Sebab ape saya cakap murah??sebab harga sebelum ni pernah cecah sehingga harga untuk 1 dinar RM670++
saya hanya sempat rekodkan harga sehingga RM665 saje..tapi sebenarnya lebih dari angka tersebut


Nampak tak??tu harga masa 30hb Disember 2010. Seperti yang saya pernah katakan sebelum ni, harga emas ni ade turun naik, tapi dalam jangka masa panjang..memang harga emas akan naik..

[klik sini] untuk baca artikel bagi mereka yang baru nak kenal emas

Jadi kepada mereka yang nak mula membeli emas tu..beli la dari sekarang..jangan tunggu lagi..memang susah nak dapat harga secantik sekarang ni





Nampak tak harga sekarang macamana? murah tak?? Kalau pembaca2/customer2 semua nak tau..masa harga macam ni la tokei2 emas memborong. Sebab harga tengah murah..then bila harga naik nanti masa tu la diorg akan jual pada customer..amacam?untung tak berniaga emas ni?hehe...

tu baru rahsia kecik2 je..banyak lagi rahsia tokei emas ni..strategi tu penting :)

[klik sini] untuk baca rahsia tokei emas

tambah2 pulak, banyak news/berita cakap harga emas dijangka naik sehingga USD1500/auns.

sumber: kosmo 7 Januari 2011, halaman Niaga
Jadi tunggu apa lagi..jom kita borong emas sekarang!! sebelum harga emas naik balik..boleh call mana2 agen inspirasiemas terdekat ok!
Sekian, Assalamualaikum


Amir Firdaus
Master Dealer (A0348)
inspirasiemas@gmail.com
012-5853035

1 comments:

mbbs on February 1, 2011 at 8:12 AM said...

Good time to buy gold i guess. i heard the price is going down again in April. how true?

 

About Me

My photo
Untuk maklumat/info free mengenai emas. Anda hanya perlu sms@call saya 0125853035. Atau tinggalkan sebarang bentuk soalan di ruangan sembang(chat). Saya akan cuba reply secepat yang mungkin. Semoga kita semua beroleh kejayaan..
There was an error in this gadget
Inspirasi Emas Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template