Mesin keluar kepingan emas

Assalamualaikum...

jom kita jenguk2 keratan akhbar kosmo ni..

14 Mei 2010..SEORANG lelaki mencuba mesin yang mengeluarkan kepingan emas di Hotel Emirates Palace, Abu Dhabi kelmarin.DUBAI - Sebuah hotel mewah di Emiriyah Arab Bersatu (UAE) memasang sebuah mesin yang mengeluarkan kepingan emas tulen.
Mesin itu diletakkan di bawah siling di Hotel Emirates Palace, Abu Dhabi yang merupakan tempat golongan diraja dan bilionair menginap.


KEPINGAN emas yang dikeluarkan mesin di Hotel Emirates Palace, Abu Dhabi."Sebab utama kami memilih hotel ini kerana ia sesuai dengan keadaan sekeliling hotel berkenaan," kata seorang usahawan Jerman, Thomas Geissler yang mencipta jenama emas Gold to Go untuk mesin berkenaan.
Bahagian luar mesin tersebut disalut dengan lapisan emas dan mesin itu menawarkan 320 barangan untuk pelanggan seperti kepingan emas seberat 10 gram dan syiling emas. - Reuters

wow...kalau la dapat sebijik camni kat umah..ehhehe bestnyeeeeeeeeeee...

2 comments:

etam grecek on May 21, 2010 at 12:07 AM said...

wajar aj negara kaya

Anonymous said...

kapan aj neraga kita bisa kaya saperti mereka? :)

 

About Me

My photo
Untuk maklumat/info free mengenai emas. Anda hanya perlu sms@call saya 0125853035. Atau tinggalkan sebarang bentuk soalan di ruangan sembang(chat). Saya akan cuba reply secepat yang mungkin. Semoga kita semua beroleh kejayaan..
There was an error in this gadget
Inspirasi Emas Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template