Promosi Agen Public Gold Kini RM20,000 SAHAJA!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
Alhamdulillah, hari ini 1 September 2010, masuk hari ke 22 kita berpuasa. Semoga selama 21 hari yang lepas ibadah puasa kita ini diterima dan diberkati Allah s.w.t. InsyaAllah. 
Bagi anda semua, penggemar penyimpan emas, mulai hari ini, 1 September hingga 31 October 2010, Public Gold sekali lagi buat promosi untuk jadi agen macam bulan Jun yang lepas. Memang kompem best lah.. Mana tak nya, kali ni sekali lagi diorg buat promosi untuk jadi agen hanya RM40,000.00 RM20,000.00 wow!!!

Masa promosi yang lepas, memang ramai yang jadi Agen, banyak kelebihan jadi agen ni. Ada yang jadi agen sebab nak promote kat kawan2, nak promote kat orang kampung, nak promote kat sedara mara..dan ade gak nak jadi agen sebab nak beli emas tu murah sket untuk KOLEKSI SENDIRI yang ni memang pilihan bijak. Walau ape pun tujuan anda jadi agen, memang sekarang lah masa yang sesuai untuk jadi agen sebab hanya RM20,000.00 
Kalau la masa saya jadi agen dulu RM20,ooo.00 jugak..huh, maksudnya saya dah jadi agen 2 kali!! hahaha...tapi kalau anda semua memang sebelum ni dah kumpul RM40k semata-mata nak jadi agen..
tetap x salah..sebab 40k tu pun memang anda akan dapat emas 40k nilainya..takda kos tersembunyi..!!
maksud saya xde yuran pendaftaran ke duti setem ke. 40k tu memang harga emas yang anda beli..Beruntung sungguh jadi Agen Public Gold..!! :) Lebih beruntung kalau jadi Agen Public Gold dibawah team inspirasiemas!! 
Kepada mereka yang nak jadi agen dibawah inspirasiemas, saya akan bantu anda buat blog! Lebih senang nak promosi..btul tak? Saya akan bantu anda buat blog yang mana basic kandungan blog tu ada. Then untuk posting anda boleh post ape2 pon yang anda mahukan.. :) 


Jadi, kepada yang berminat, anda boleh lah emelkan details @maklumat diri anda seperti nama penuh, no k/p dan no contact untuk saya hubungi anda. Saya akan berikan cadangan kepada anda, emas apakah yang sesuai untuk anda beli.
Email saya : inspirasiemas@gmail.com
No Tel : 012-5853035
Atau anda bolehlah tinggalkan sebarang komen anda dibawah posting ini.
Kepada mereka yang tinggal dikawasan UTARA, saya amat alu-alukan anda join team inspirasiemas..!!
Sekian, Assalamualaikum..

0 comments:

 
Inspirasi Emas Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template