PROMOSI - Diskaun Lagi Untuk Jadi Agen!!

Assalamualaikum, syok betul bulan September dan October ni..Kenapa?Mana taknya, Public Gold sekali lagi memberi peluang kepada anda semua untuk jadi Agen..
Kalau dulu, masa saya jadi agen, kena beli 1 set Emas..baru boleh jadi agen, tapi pelanggan-pelanggan sekarang, dihidangkan dengan banyak keistimewaan untuk anda juga turut berpeluang menjadi agen.
Nak jadi agen kalau nak ikutkan harga sekarang, lebih kurang RM40,000.00+++
Dimana anda kena beli emas-emas berikut;

Emas 916

1 keping emas 1 Dinar (4.25 gram)
1 keping emas 5 Dinar (21.25 gram)
1 keping emas 10 Dinar (42.5 gram)

Emas 999

1 keping emas jongkong/bar 20 gram
1 keping emas jongkong/bar 50 gram
1 keping emas syiling 50 gram dan
1 keping emas jongkong/bar 100 gram
Kalau nak tau harga semasa, anda boleh la cek harga2 emas tersebut kat sebelah kanan web ni.
jumlahkan semuanya, so lebih kurang RM40k++
Tapi, memandangkan Public Gold buat promosi sempena Aidilfitri, untuk menjadi Agen, dah tak perlu lagi dah beli emas 1 set tu, boleh beli emas ape pon yang kita nak, asalkan cukup RM20k atau lebih dalam 1 resit..

ingat..RM20,000.0++ dalam 1 resit...!!

so, anda boleh la pilih, nak beli emas 20gramx7keping ke..1 dinar smuanya ka..tak pun nak campur2 1 dinar dengan 20gram ke..atau 100gram 2 keping ke..ikut la..asalkan cukup RM20k..

Apa kelebihan Jadi Agen?

Komisen 1.5% - Anda sebagai agen akan dapat komisen sebanyak 1.5% atas setiap emas yang dibeli dari Public Gold. Tak kira la emas yang dibeli dari PG tu untuk customer atau untuk simpanan sendiri. Sebab ada orang, jadi agen sebab nak beli emas murah sket..So ambil la peluang ni :)
Capital Gain - Mendapat untung semasa kenaikan harga emas. Memandangkan harga emas sentiasa dalam trend menaik, jadi secara tidak langsung kita akan dapat untung. Ini dinamakan berniaga sambil melabur. Walaupun kita x jual emas, nilai harga aset kita tu tetap bertambah. :)
Tokei Emas - Rahsia tokei emas adalah beli emas banyak2 semasa harga sedang murah, dan jual semasa harga naik .
Anda jadi agen, anda secara x langsung adalah tokei emas. :)
Buy Back - Anda boleh menjana pendapatan sehingga 5-7% jika anda membuat belian semula emas dari pelanggan anda. wow!!
Resit - Ada resit untuk agen2 bagi memudahkan urusan jual beli emas kepada pelanggan. Lebih professional :)
Training - Latihan akan diberikan untuk agen2 yang baru.
Jadi, rebutlah peluang terbaik ini untuk menjadi Agen Public Gold dibawah rangkaian inspirasiemas.com
Agen masih diperlukan diseluruh Malaysia. Bagi yang berminat bolehlah download borang agen berikut [klik disini]
Untuk bacaan lanjut mengenai promosi tersebut anda boleh [klik Disini]
Nak baca secara ringkas tentang kelebihan menyimpan emas [klik Disini]
Kalau ada apa2 prob atau persoalan mengenai promosi ini boleh msg@call saya 012-5853035 (amir)

0 comments:

 
Inspirasi Emas Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template